FRESEN Środek biobójczy na bazie chloru Dragon

Zapoznaj się z zastosowaniem produktu.
check
Zwalcza pleśnie i grzyby
check
Dezynfekuje powierzchnie
check
Konserwuje płyny w układach chłodzenia
Produkt posiadający właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze przeznaczony do dezynfekcji powierzchni niemających kontaktu z żywnością oraz do konserwacji płynów wykorzystywanych w systemach chłodniczych przez użytkowników profesjonalnych o działaniu bójczym wobec Legionella pneumophila. Postać użytkowa produktu: Produkt w postaci ciekłej, gotowy do użycia.

Dowiedz się jak skorzystać

    Dezynfekcja powierzchni niemających kontaktu z żywnością:
  • 1 Nanieś produkt na powierzchnię.
  • 2 Odczekaj 10 minut pozwalając produktowi aktywnie działać.
  • 3 Powierzchnie niechłonne spłucz wodą.
  • Konserwacja systemów chłodniczych przez użytkowników profesjonalnych:
  • 1 Wprowadź produkt do systemu chłodniczego w ilości 1 część produktu na 9 części wody znajdującej się w systemie chłodniczym.
  • 2 Odczekaj 60 minut.
  • 3 System chłodniczy jest gotowy do użytkowania.
  • Dezynfekcja powierzchni niemających kontaktu z żywnością:
  • 1 Nanieś produkt na powierzchnię.
  • 2 Odczekaj 10 minut pozwalając produktowi aktywnie działać.
  • 3 Powierzchnie niechłonne spłucz wodą.
  • Konserwacja systemów chłodniczych przez użytkowników profesjonalnych:
  • 1 Wprowadź produkt do systemu chłodniczego w ilości 1 część produktu na 9 części wody znajdującej się w systemie chłodniczym.
  • 2 Odczekaj 60 minut.
  • 3 System chłodniczy jest gotowy do użytkowania.
  • Dezynfekcja powierzchni niemających kontaktu z żywnością:
  • 1 Nanieś produkt na powierzchnię.
  • 2 Odczekaj 10 minut pozwalając produktowi aktywnie działać.
  • 3 Powierzchnie niechłonne spłucz wodą.
  • Konserwacja systemów chłodniczych przez użytkowników profesjonalnych:
  • 1 Wprowadź produkt do systemu chłodniczego w ilości 1 część produktu na 9 części wody znajdującej się w systemie chłodniczym.
  • 2 Odczekaj 60 minut.
  • 3 System chłodniczy jest gotowy do użytkowania.
No usage data available for this product.
  • arrow-right Prace prowadź w temperaturze 20°C
  • arrow-right Ewentualne prace malarskie przeprowadź po 2 dniach.
  • arrow-right Zapewnij intensywną wentylację pomieszczenia w trakcie pracy i co najmniej 24 h po jej zakończeniu.
  • arrow-right Prace prowadź w temperaturze 20°C
  • arrow-right Ewentualne prace malarskie przeprowadź po 2 dniach.
  • arrow-right Zapewnij intensywną wentylację pomieszczenia w trakcie pracy i co najmniej 24 h po jej zakończeniu.
  • arrow-right Prace prowadź w temperaturze 20°C
  • arrow-right Ewentualne prace malarskie przeprowadź po 2 dniach.
  • arrow-right Zapewnij intensywną wentylację pomieszczenia w trakcie pracy i co najmniej 24 h po jej zakończeniu.
No read before use data available for this product.

Materiały do pobrania
Brak materiałów dla wybranego produktu
Bezpieczeństwo
  • Zapoznaj się z zastosowaniem produktu.
  • Produktów biobójczych należy używać z zachowaniem środków ostrożności.
  • Przed każdym użyciem należy przeczytać etykietę i informacje dotyczące produktu.
  • Unikać bezpośredniego kontaktu z produktem.
  • Bezpośrednie i pośrednie uboczne skutki stosowania:
  • Nie występują przy prawidłowym postępowaniu zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  • Przy braku właściwej wentylacji i środków ochrony indywidualnej produkt może powodować pieczenie i ból oczu, skóry i błon śluzowych.
  • Po połknięciu może występować silne podrażnienie jamy ustnej i gardła, kaszel, brak oddechu oraz ryzyko perforacji przełyku
  • Pierwsza pomoc:
  • W przypadku wystąpienia niepokojących objawów czy dolegliwości należy skonsultować się z lekarzem.
  • W przypadku narażenia drogą oddechową: wyprowadzić poszkodowanego na świeże powietrze, zapewnić ciepło i spokój.
  • W przypadku dostania się do oczu: przemyć natychmiast dużą ilością wody (10-15 minut), wyjąć soczewki kontaktowe.
  • W przypadku podrażnienia skóry: przemyć dużą ilością wody z mydłem.
  • W razie przypadkowego spożycia: nie wywoływać wymiotów. Wypłukać poszkodowanemu usta wodą, a następnie podać do picia duże ilości wody.
  • Nigdy nie podawać niczego do ust osobie nieprzytomnej.
  • Niezwłocznie zasięgnąć porady lekarza - pokazać opakowanie lub etykietę.
  • Postępowanie z odpadami i opakowaniami po produkcie:
  • Nie wlewać do kanalizacji.
  • Nie dopuścić do skażenia gruntów i cieków wodnych.
  • Zaleca się wykorzystanie całej ilości produktu.
  • W przypadku, gdy nie jest to możliwe, przekazać wraz z opakowaniem do Punktu Selektywnej Zbiórki Odpadów Kumunalnych (PSZOK).
  • Opakowanie po produkcie oraz odpady opakowaniowe również przekazać do PSZOK.
Przechowywanie i transport
  • Transportować i przechowywać w szczelnie zamkniętym, oryginalnym opakowaniu w temperaturze od +5ºC do +25ºC w pozycji stojącej.
  • Chronić przed słońcem.